Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC
AR

Je vhodné připomínat, třeba jedenkrát za rok to, jakým způsobem se soudružská Čína zachovala a dosud chová v Tibetu.!!

2 4
možnosti
MK

Běžte se zeptat té 3/4 tibetského národa, jestli by měnili za to staré. Svoboda v Tibetu byla jen pro pár set vyvolených. Souhlasím, že náhlý vojenský přepad bylo prasácké řešení, ale takových bylo v nedávné historii; kdyby jsme si je měli připomínat všechny, aby měl každý malý sklad na vlajky.

Tibetská vlajka je symbolem exilové vlády v Indii a je anachronismus s nimi masově mávat, když i sám Dalajláma se cílů této vlády vzdal. Obecný zájem vzbuzuje právě jeho cestování.

Proč si tak vehementně nepřipomínáme genocidu Arménů, taky už ve 20. stol? Tam bylo 15x více obětí než v Tibetu a Turci svou vinu dodnes nepřiznali. No, on asi žádný duchovní Armén necestuje po světě za americké peníze, nebylo by to v americkém zájmu!

3 0
možnosti
PC
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik