Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím to tak, že pokud to otestuji a skutečně budu čekat na tyto drobné galantní pozornosti od mužů (dokonce i od vlastního), tak v 8 případech z 10 pokusů budu čekat opravdu dlouho. Je mi 62 a tak se těším upřímně, až se muži rozvzpomenou na Gutha - Jarkovského Společenský katechismus. Tam to všechno je. Těším se, jak sám můžete vidět, už hodně dlouho. Ale dokud se člověk má na co těšit, tak žíje. ;-D Pěkný víkend.:-)

0 0
možnosti
Foto

Trochu se to vymklo z kloubů... Dnes chtějí ženy napodobovat muže (v aktivitách) - a muži zase je v přecitlivělé ženskosti. Příroda všechno již dávno určila, držme se jí... R^

2 0
možnosti

Nejdiv se muzi musi stat muzi. Pak maji zeny sanci. Pokud tomu tak obcas trochu nestastny vyvoj bude chtit. Ale veci se v podstate toci do kolecka, takze sance tu je.

1 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik