Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud pozoruji jako chodec i jako řidič tak ten jeden malinkatý pohyb jednoho prstu levé ruky je obtížně zvládnutelný pro řidiče vozů všech značek, cenových hladin i stáří - blinkr se prostě nepoužívá.

Každý den potkávám při procházce se psem jednoho řidiče ve staré Felicii co po okolí něco asi rozváží a pokud ho potkám někde kde odbočuje ještě nikdy jsem jeho blinkry neviděl v provozu. Za volantem takové "miluju" hlavně když vjíždím na kruhový objezd, jako pěšák když chci přejít a on najednou odbočí (myšlena křižovatka bez přechodů) nebo se přejít rozhodnu a on začne odbočovat do mé dráhy.

0 0
možnosti

J22a27n 45R60á79ž

13. 7. 2017 15:23

Co se týká "blinkrů", tak v Rakousku je běžná pokuta za nedání blinkrů 100Euro. Je opravdu potřeba dávat pozor při odbočování a když automat blinkr vypne , tak hned znovu zapnout. Když policista hlídající u přechodu nevidí že blikáte při odbočení, pokuta vás nemine a nějací kamarádi nic nevyžehlí. Dokud se nezaplatí, tak doklady od vozu zůstávají u policisty.

0 0
možnosti

Zdravím a děkuji za názor. Je opravdu vhodné vystoupit z auta a stát se alespoň na chvíli chodcem, nebo cyklistou. Vidět a zažít silniční provoz z jiné perspektivy, než z té za volantem. Ch.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS