Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Zdravím a děkuji za názor. Ch.

0 0
možnosti
JK

Nižší šlechtic se nestane králem jen proto, že mu někdo nasadí korunu. Zůstane sprosťákem a buranem, přestože se ohání žezlem a jablkem.

5 0
možnosti
MC

No nevím, nevím jestli z nabízeného regimentu lze vybrat hlavu opravdu pomazanou.:-/

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Ano, bude to naše volba a díky za ní. Ch.

0 0
možnosti
PK

....proč né, ale problém je že druhý v pořadí má do Vonta daleko a třetí v pořadí je jen roztleskávač toho druhého v pořadí, tak pani Mullerová a co teď?

1 0
možnosti
MC
FS

Tak paní autorko,už je vám dobře,když jste si plivla?

1 1
možnosti
MB

Nu doba se mění ! Zastavte práce na statku, všichni i děvečky - se dostaví do místnosti pantáty ! Má novodobý vynález, krystalku - Bude mluvit ,náš milovaný prezident TGM ... !

Pozor - pozor ! Určeno členům pedagogického sboru ! Donesly se zprávy, že po opuštění klenotnice se M.Zeman chystá k zásadnímu projevu. Jako ředitel školy, žádám tímto o vypnutí třídních amplionů, v duchu hesla - Vyššího principu mravního ! Dbejme o naši mládež a udržení jejich základních hodnotových orientací ! Konec hlášení, děkuji za pozornost ... :-)

2 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Zasmál jsem se. A o to také jde.Ch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik