Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém je, že tady se roky nevolí tak, aby se prosadil ten, koho chceme, ale aby se zabránilo volbě toho, koho nechceme. Politici jsou schopni všeho - jednotlivě neuvěřitelných podrazů a skupinově aliancí proti někomu prostě proto, že je ohrožuje. A voliči mají jen jediný den voleb právo do toho trochu zasáhnout. A i tak je to hop nebo trop, dobře vidím, jak si naše největší dvě partaje svého času "odůvodnili" oposmlouvu. Tam to někde všechno začalo. Vlastně ne tam, ale u lidské chamtivosti. Dokud bude politika vícenásobně vynášet, než práce normálního člověka, tak to tak bude.

0 0
možnosti
KP

On ten mladý člověk skutečně může mít všechny ušlechtilé vlastnosti v sobě. Problém je, že tuto skutečnost může osvědčit jen řadou let činnosti tak aby byl veřejně znám a veřejnost byla o jeho ušlechtilosti přesvědčena. Pak může úspěšně kandidovat i na posty nejvyšší.

Problém je v tom, že přirozeným během času přestane být mladý.

0 0
možnosti

Na druhé straně - kdo by mládence respektoval? ... třeba mladého Hilšera ...

Prezident je představitel státu ergo kladívko Otec Vlasti. S tím nikdo nic nenadělá. Otec vlasti právě tímto národ sjednocuje, i když to zvonka vyzerá, že národ rozděluje. V dobách zlých pak ti, kteří národ /jak říkají/ nepotřebují - protože elita, zjistí, že Opustím-li tě... platí vždy. (nebo utečou daleko do pryč)

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik