Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJŘ

Raději bych krmila mladého Vlka Davida;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Posílám jedno velezajímavé video stran vlků: http://jdem.cz/dubk24 . Věci mohou být ve skutečnosti hodně jiné, než jak se na první pohled zdají. A nejen v přírodě. - Zdravím. :-)

0 0
možnosti
MB

V podstatě se naplňuje to, že skutečným Vládcem v ČR je Miloš Zeman. Nemám jiné vysvětlení, že-li ukájení jeho Ega. On v podstatě Babišovi říká - Vládni s kým chceš - s důvěrou, nebo bez ní - jak dlouho chceš. Kdyby se náhodou něco změnilo, a náhodou - půjdeš kolem, tak se zastav. To hradní fandění není dobré - Vše je kuriozní, Např., jak má PS vyslovit Vládě nedůvěru - když ji nemá a nepotřebuje ? Neříkám, že demokracie končí - Nicménbě je i otázka, k čemu jsou volby pak dobré ? Starý, hradní Vlk je nakrmen zcela ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik