Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Nejdřív se neustálým sprchováním a používáním pěnivých sprchových gelů zbaví ochranné vrstvy pokožky, takže různé chemické látky, o kterých se často ani neví, jaké mohou mít účinky, mohou pohodlně přes pokožku přejít do těla. Potom se všichni diví, že se rodí tolik autistických dětí.Jenže žena musí vonět, nepotit se, být všude depilovaná, nemít celulitidu, strije, mít perfektně vypadající pleť a vlasy denně jak od kadeřníka. O její zdraví a zdraví dětí nikomu nejde, když se něco porouchá, muž si najde jinou, lepší.

1 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Ano, tak je to v naší společnosti nastavené. Pokud muži záleží jen na vzhledu ženy, depilaci atd., tak to není muž kterého si zasloužíte. Jsou i jiní. Ch.

0 0
možnosti
VS

Znám několik případů, kdy pánové chtěli doma přírodní krásu a nekonec skončili u jiné - té načančané a namalované.

2 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Ano, jsou takové případy a je jich víc než dost, ale takový muž si nezaslouží Vaši pozornost. Ať si klidně jde. Je to muž s malým m. Ch.

0 0
možnosti
PK

Celkem bych souhlasil i jedno staré přísloví říká: ,,Pokud budou ženy krásné lidstvo nevyhyne" ......jen, kdysi jsem potkal na ulici nejmenovanou umělkyni, která byla idolem mnoha mužů a popravdě řečeno potkali by jí ve stejnou chvíli jako já, tak nevím, jestli by nehledali jiný..... také vlastně nevím jestli jsem pro tu chemii,nebo pro přírodní krásu,ale doma bych chtěl tu přírodní;-D

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Souhlasím s názorem - Pokud budou ženy krásné... Ano, ale ne za každou cenu - chemicklou, chirirgicklou atd. To už není krása ženy, ale chemického a lékařského průmyslu. My muži bychom se měli naučit více vnímat vnitřní krásu ženy,. Ta vnější opravdu věkem může ubývat, ale znám plno krásných babiček. Zřejmě vedly krásný život. Ch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik