Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavá diskuse, víc o demokracii, která je sice občas nedostačující, ale pořád nejlepší ze způsobů vlády, co lidstvo vymyslelo, než o FC. Považuji ho od samého začátku za nebezpečný a nemám ho. Mám pár přátel, které třeba nemusím denně navštěvovat, některé dokonce ani roky nevidím, a přesto o sobě víme. Je na toto přátelství spolehnutí. Velmi s Vámi v tomto souhlasím a pozdravuji.

0 0
možnosti

V první řadě je potřeba vysvětlit cože ta demokracie je !!

Mnoho lidí si myslí, že výraz slova demokracie je volnost a že si mohou dělat co chtějí - druhá skupina si myslí, že demokracie je svoboda projevu !!

Přátelé - demokracie znemená vládu lidu a u nás míme zastupitelskou demokracii - tedy že jsme zvolili svoje zástupce, kteří mají hájit naše zájmy 8-o

O tom že naši zástupci hájí pouze a jenom zájmy svoje je otázka na jinou diskusi ;-€

2 0
možnosti

priteli demokracie je vlada, ale vlada "zastupcu" uz demokracie v pravem slova smyslu neni. je to je zasterka

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik