Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Většinou se lidé cítí nejbohatší, když umí rozdávat ostatním naději, víru a lásku. Jenže trvá často dlouho, než na to přijdou. Někteří nikdy, a to jsou pak vážně chudáci. Krásný víkend pane Chalupský.:-)R^V

1 0
možnosti

Zdravím a děkuji za názor. Přesně vystiženo:). Mávám. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

Vsichni sledujeme jediny hlavni cil,a to je stesti (Aristoteles). Vsichni k tomu potrebujeme respekt,lasku,pocit bezpeci/zabezpeceni, byt nekym opecovavani (aspon trochu:-() I ty penize jsou jen prostredek. Pokud si prejeme hojnost,tak ve skutecnosti hojnost vyse uvedeneho. Jen ty cesty jsou nekdy trochu mimo,a pak nam to nejde. :-) Je fajn projevovat lasku a respekt,protoue co davas,to se casto vraci.

0 0
možnosti

Zdravím a děkuji za názor. Dobře vystiženo. I ten pocit bezpečí/zabezpečení. Často jej slýchávám od žen. Je to ale možný klíč k větší emancipaci - nezávislosti, tím k ke své svobodě. Přeji...Chalupský Pavel.

0 0
možnosti
Foto

A myslíte majetkovou nebo duševní?

0 0
možnosti

Materiálně su na tom Češi dobře, v našem 7000ém městečku vídám jen asi 5-10 chudáků, kteří různě posedávají po venku a asi nemají nic jen dluhy a v patách šerifa (z toho 1 žena). Ale když se podíváme, jak lidé žijí, nic moc: izolovanost, žádné transcendentní ideje (a to ani křesťanské, do kostelů se tu nechodí) a dřepění doma. To su Čechy na maloměstě. žádné tance, žádný zpěv, žádná projevená radost. Takový je zřejmě osud postkomunistické země, která zapommněla všechno, i svoje tradice. :-):-)

0 0
možnosti

Zdravím a děkuji za názor. Ano, projevy radosti se i z veřejného prostoru jaksi vytratili. Převládá individualismus, který zde byl a stále je adorován. I tím se společnost rozděluje a chudne. Přeji.... Chalupský Pavel

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS